dijous, 24 de març del 2011

TALLER DE BIJUTERIA AMB FIMO

Hola! Buff cada cop trigo més en actualitzar el blog... perdoneu-me!

Avui us escric per anunciar-vos a qui encara no ho sàpiga... que tots els divendres al Casal Riera Alta de Santa Coloma de Gramanet estic donant un curs de FIMO a tothom qui estigui interessat a crear-se les seves pròpies joies (collarets, pulseres, arrecades, anells...).

L'argila polimèrica és una tècnica molt agraïda i vistosa. Es tracta d'una pasta de modelar, semblant a la plastilina, que quan la poses al forn endureix. Si entreu a l'àlbum de Flickr podreu veure exemples de que podem crear amb aquesta argila.

Per fer-vos dentetes i per què veieu que es pot crear de tot us penjo fotos de les creacions de la darrera classe, quelcom molt dolç i atractiu a la vista! Però atenció... no és comestible!

Per qui estigui interessats en assistir al curs, només calen poques eines i moltes ganes de crear i passar-s'ho bé. La quota mensual és de 12 €. Les classes són tots els divendres de 18.45 a 20.45h. Si esteu interessats o sabeu d'algú que pugui estar-ho només cal que m'envii un email a maitona_bcn@hotmail.com o a maitona82@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada